CABINA CU NEBUNII

CABINA FOTO | OGLINDA MAGICA |FUM GREU

Galerie Evenimente 2021

Modele de Template

Venim in sprijinul clientilor nostri cu cateva modele de template. Accesati una din paginile de mai jos, in functie de tipul de PhotoBooth ales (Cabina Foto sau Oglinda Foto) si gasiti modelul de template care raspunde cel mai bine particularitatilor evenimentului dvs. Va puteti inspira din modelele deja existente in legatura cu pozitionarea fotografiilor, incadrarea lor, elementele vectoriale sau doar pastelurile de culori folosite. In cazul in care template-urile deja create nu corespund cerintelor dumneavoastra, nu va faceti griji, vom crea impreuna un template perfect pentru evenimentul dumneavoastra.

template corporate, template oglinda foto, template fashion
Modele Template Oglinda Foto
Click pe imaginea alaturata sau pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata modelelor de Template pentru Oglinda Foto.
Modele Template Cabina Foto
Click pe imaginea alaturata sau pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata modelelor de Template pentru Cabina Foto.
model template cabina foto, template photobooth, cabi012na cu nebunii

Servicii

Acceseaza pagina noastra de servicii pentru a vedea ce pachete ti-am pregatit si la ce preturi! Selecteaza Serviciul pe care il doresti, Oglinda Magica, Cabina Foto si/sau FUM Greu (Gheata Carbonica) si dai click pe Vezi Pachete ca sa afli si preturile. Dupa ce ai gasit pachetul care raspunde cel mai bine particularitatilor evenimentului tau, poti deja sa iti REZERVI data, folosind Calendarul din fiecare pagina!

Catre Servicii

Despre Noi

Pentru a-ti forma o imagine completa in legatura cu Noi si Serviciile noastre, te rugam sa accesezi pagina Despre Noi. Am pus aici pe larg toate detaliile tehnice legate de aparatura pe care o folosim, ce ne recomanda si de ce Cabina Cu Nebunii este furnizorul tau indispensabil de DISTRACTIE!

Despre Noi

Contact

Te invitam sa accesezi si pagina noastra de contact, pentru a intra rapid in legatura cu noi.

Si mai simplu - Foloseste Formularul de Contact

Daca te grabesti, sau esti doar curios in legatura cu serviciile noastre, ori ai doar cateva intrebari la care ai vrea sa iti raspundem, completeaza Formularul de Contact de mai jos. Vom reveni in cel mai scurt timp cu un raspuns pentru tine!