Audio GuestBook

Audio Guestbook este noul concept în materie de evenimente, menit să „dea glas” momentelor unice de la evenimentul dumneavoastră. 

Intuitiv și ușor de folosit, telefonul retro salvează mesajele vocale ale invitaților, iar dumneavoastră veți rămâne cu cele mai unicate amintiri de la eveniment. 

Caracteristici principale: Audio GuestBook

01

Mesaj de întâmpinare

Putem seta un mesaj de întâmpinare, pe care invitații îl vor auzi atunci când ridică receptorul. Ne ocupăm noi de integrarea mesajului, fie la eveniment, înainte de sosirea invitaților, fie vă puteți înregistra cu telefonul propriu și ne trimiteți pe watsapp înregistrarea.
Ex.: "Hei, suntem Eliza și Iulian, îți mulțumim că ne ești alături în această zi specială, lasă-ne un mesaj după semnalul sonor, iar apoi te așteptăm pe ringul de dans să petrecem împreună!"

02

Ușor de folosit

Audio guestbook ul este în forma unui telefon retro, astfel că este intuitiv de folosit de către toți invitații, indiferent de categoria de vârstă din care fac parte. În plus, există și o listă scrisă cu instrucțiuni care va fi amplasată lângă acesta.
Cum funcționează? 🤔
1️⃣ Invitații ridică receptorul 📞
2️⃣ După semnalul sonor/mesajul de întâmpinare vor spune mesajul dorit ❤️
3️⃣ Vor pune receptorul la loc și gata, mesajul rămâne înregistrat ✅

03

Amintiri neprețuite

De multe ori, în organizarea evenimentelor festive, ne focusăm pe experiența invitaților și uităm de noi. Până la urmă, evenimentul ține doar 1 zi, care trece într-o clipă și rămânem defapt toată viața, cu amintirea lui. Ei bine, audio guestbook ul este elementul cheie, care se ocupă de colectarea amintirilor pentru dumneavoastră. Mesajele vocale cu urări de la invitați, vor rămâne pentru totdeauna și vă vor încălzi sufletul când le veți reasculta peste ani și ani. Indiferent că discutăm despre o nuntă sau un botez, să ai posibilitatea de a mai auzi odată vocea bunicii sau a părinților, care între timp au plecat dintre noi, este de neprețuit.

Specificații: Audio GuestBook

✅ Design elegant, potrivit oricărui tip de eveniment;
✅ Posibilitate înregistrare mesaj de întâmpinare de către miri (care va fi auzit de către invitați înainte de a vă lasă mesaje);
✅ Spațiu de stocare intern de 8 gb;
✅ Baterie internă care asigură funcționarea până la 24 h fără alimentare (poate fi montat atât la interior cât și la exterior, nefiind nevoie de o sursă de alimentare cu energie electrică);
✅ Prelucrarea individuală a mesajelor în soft profesional dedicat pentru o calitate audio superioară;
✅ Predarea mesajelor audio pe stick USB.

Rezervă Audio guestbook

Nu mai pierde ocaziile și REZERVĂ acum pachetul de Audio guestbook pentru evenimentul tău! Așa cum v-am obișnuit, nu ne place să ne ascundem prețurile în „spatele ușilor închise”, ci din contră, credem în transparență! Mai jos găsești pachetele de închiriere audio guestbook. Alege pachetul potrivit pentru tine, apasă pe Rezervă Acum, completează formularul, alegeți data din calendar și TRIMITE comanda! Atât de simplu 😉 

Pachete și Prețuri: Audio GuestBook

Single

180
 • durată: full eveniment;
 • Posibilitate înregistrare mesaj de întâmpinare;
 • Spațiu de stocare intern de 8 gb;
 • poate fi montat atât la interior cât și la exterior, nefiind nevoie de o sursă de alimentare cu energie electrică;
 • Prelucrarea individuală a mesajelor în soft profesional dedicat pentru o calitate audio superioară;
 • Predarea mesajelor audio pe stick USB.

Bundle

*achiziționat împreună cu orice alt serviciu
180
100
 • durată: full eveniment;
 • Posibilitate înregistrare mesaj de întâmpinare;
 • Spațiu de stocare intern de 8 gb;
 • poate fi montat atât la interior cât și la exterior, nefiind nevoie de o sursă de alimentare cu energie electrică;
 • Prelucrare individuală a mesajelor în soft profesional dedicat pentru o calitate audio superioară;
 • Predarea mesajelor audio pe stick USB.
Popular

Formular Comandă