Fum Greu

Servicii Profesionale de Fum Greu - Gheata Carbonica

Pachete Fum Greu - Gheata Carbonica

Pachetul Silver

Pachetul GOLD

Pachetul VIP

AVANTAJE

iso cabina

Realizat din Gheata Carbonica

Fumul greu este realizat DOAR din gheata carbonica, astfel, acesta va ramane la sol, spre deosebire de fumul clasic care se ridica rapid si impiedica fotografii sa prinda cadre bune. Un alt Beneficiu al fumului greu este ca acesta NU poate declansa detectoarele de fum.

Gheata Carbonica gratuita pentru tort

La achizitionarea oricarui pachet de FUM GREU, GOLD sau VIP, ce contin gheata carbonica pentru sampania de la primirea invitatilor, va oferim GRATUIT gheata carbonica pentru sampania de la TORT.

caution cabina

FARA APA pe ringul de dans

Pentru ca punem foarte mare accent pe siguranta dumneavoastra, utilizam doar masini de fum profesionale care au sisteme de evacuare a norului de fum greu in partea de sus. Astfel, inlaturam orice risc ca dupa momentul artistic al dansului mirilor sa ramana apa pe ringul de dans si EVITAM TOTAL situatiile periculoase. 

Intrebari Frecvente

Apasa pe sageata pentru raspuns!

De obicei, momentul dansului mirilor se desfasoara, cu aproximatie, la o ora si jumatate dupa inceperea evenimentului. In situatiile in care evenimentele incep foarte devreme, sau intarzie o mare parte din invitati, ca si succesiune de momente, dansul mirilor se executa dupa servirea aperitivului.

Masina de fum greu este manevrata de catre delegatul nostru autorizat, dintr-un colt al ringului de dans. Daca doriti ca fumul greu sa fie distribuit din mai multe parti, masina de fum este echipata cu roti si va fi deplasata conform cerintelor dvs. Stabilirea in teren, a particularitatilor fiecarei prestatii, se va face de catre miri cu operatorul nostru.

Raspunsul este DA, gheata carbonica poate fi utilizata in conditii de siguranta deplina si pentru racirea carafelor de vin.

Este necesar sa transmiteti numarul de invitati in saptamana evenimentului, pentru a verifica daca este suficienta cantitatea standard de gheata carbonica oferita. In cazul in care va fi nevoie de suplimentarea cantitatii de gheata carbonica, se poate percepe o taxa de acoperire a costurilor.

Informatii generale despre Serviciul de FUM GREU

Cum este realizat efectul de FUM GREU?

Efectul de FUM GREU este realizat 100% din Gheata Carbonica, folosindu-se o masina de FUM GREU profesionala si se utilizeaza cu precadere la momentul Dansului Mirilor si/sau la prezentarea tortului.

FUMUL GREU ramane la nivelul solului!

Datorita faptului ca fumul este produs din gheata carbonica, se ridica doar pana la 40-45 cm deasupra solului si creaza astfel efectul de ”Dans pe patura de Nori”, fiind unul dintre serviciile ”must have” la orice eveniment. 

FUMUL GREU NU are miros!

Asa cum nici gheata carbonica NU are miros, nici FUMUL GREU NU are miros. A NU se confunda cu aparatura veche, care foloseste substante „dubioase” pentru a crea efecte de fum ce se risipesc foarte rapid in aer si lasa un miros de plastic ARS.

Cum se executa serviciul?

Serviciul de FUM GREU, poate fi executat intr-o singura repriza, pentru un singur moment artistic.

Informatii Generale

De avut in vedere la achizitionarea serviciului de FUM GREU:

Pentru executarea serviciului de FUM GREU este necesar accesul la o sursa de alimentare de 220V pentru alimentare.

Masina de FUM GREU se pregateste si se calibreaza cu 1 ora inainte de executia propriu-zisa.

Masina de FUM GREU poate fi folosita pentru o suprafata de maxim 300 metri patrati.

Va recomandam oprirea aerului conditionat pe durata dansului, deoarece curentii de aer pot conduce la deplasarea si disiparea rapida a efectului de fum greu.

Click pentru video!

Tot din cauza curentilor de aer, recomandam folosirea masinii de FUM GREU in spatii inchise. Cu toate aceste, suntem printre putinii Prestatori care executa serviciul de FUM si in aer liber.

Pentru crearea efectului de FUM GREU, este utilizata o cantitate de minim 15 kg de gheata carbonica.

Ne-au ALES!

Testimoniale

testimonial, cabina cu nebunii, clients
testimonial, cabina foto, cabina cu nebunii,
testimonial, cabina foto, cabina cu nebunii,
testimonial, cabina foto, cabina cu nebunii,
testimonial, cabina foto, cabina cu nebunii,
testimonial, cabina foto, cabina cu nebunii,
testimonial, cabina foto, cabina cu nebunii,

Rezerva-ti acum Pachetul de FUM GREU

Foloseste FORMULARUL de mai jos pentru a rezerva PACHETUL de FUM GREU pe care ti-l doresti!

Selecteaza data evenimentului tau, Completeaza campurile formularului de comanda si apasa TRIMITE. 

Unul din specialistii nostri te va contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta particularitale evenimentului tau, ca TOTUL sa fie perfect!